Založ si blog

Pre koho pracujú skorumpovaní novinári a kto si u nich objednal Roberta Fica?

Нечестная конкуренция на Wildberries и как с ней бороться 💵 New Retail
V dňoch, v ktorých žijeme, v dňoch demokracie a slobody slova, slobody svedomia a slobody náboženského vyznania nie je nikto z nás chránený voči tomu, že niekto môže vziať a porušiť naše ústavné práva, že nás niekto môže jednoducho ohovárať a tiež negatívne ovplyvniť našu povesť. 

Niekto môže vytvoriť negatívny obraz a vnútiť ho širokým masám a tiež vás obviniť z niečoho, čo ste neurobili. 

Teraz tento niekto môže klamlivo dehonestovať do takej miery, že sa stávajú tragédie – buď človek nevydrží takýto tlak a ublíži si, alebo je objekt naplánovaného  prenasledovania napádaný osobami vyprovokovanými týmto ohováraním, ktoré tým ohrozujú životy nevinných ľudí a niekedy ich zabíjajú. 

Máme čo dočinenia so sofistikovaným typom proxy teroru, keď niekto ukáže na cieľ, označí objekt nálepkou, a ďalej rozbesnený dav urobí svoju prácu. 

Napríklad nejaký inkvizítor, militantný sociopat či nejaká zaujatá antikultová organizácia, odborník na štúdium siekt alebo nejaký iný novovzniknutý odborník, ktorý sa o vás zrazu, za určité dary, začal zaujímať a začal proti vám písať svoje odporné publikácie alebo si objednávať príbehy s falošnými svedkami a nepravdivými informáciami o vás. 

Takéto protiprávne konanie vo vašom smere spôsobuje nenapraviteľné škody na vašej povesti, vašej cti a dôstojnosti a niekedy sú potrebné roky, aby ste svoju povesť vybielili od takejto špiny. Pretože útočiaca strana využila všetky páky svojho vplyvu, všade má takpovediac vlastných ľudí, ktorí ako na zavolanú za pár drobných pracujú na povel „vpred“ a fabrikujú nové dezinformácie.

Prečo to všetko hovorím? 

Začiatkom apríla sa na internete objavilo zaujímavé video s americkým spravodajským špecialistom, v ktorom odhaľuje pracovné schémy jednej tajnej štruktúry. Ukazuje nástroje a metódy, ktoré dodnes používajú.
 Svojimi činmi môžu zničiť život absolútne každého človeka, len aby dosiahli svoje ciele. 

Ak si myslíte, že sa vás to netýka, tak presne toto chcú, aby sme si mysleli: „že nás sa to netýka“ a tento náš postoj sa môže stať osudnou chybou aj pre nás, aj pre naše krajiny, aj pre celý demokratický svet. 

Hneď na úvod chcem povedať, že nejde o tajnú svetovú vládu. Pôsobenie tejto skrytej organizácie je priamo zamerané na naše myslenie, aby sme mysleli presne tak, ako potrebujú. 
Vytvárajú sieť agentov a verbujú novinárov. A prostredníctvom nich podľa zabehnutej schémy vkladajú do povedomia verejnosti potrebné naratívy. 

Odborník upozornil, že momentálne sú pod drobnohľadom tejto organizácie Česko a Slovensko. Ak sa im tu podarí zrealizovať svoje plány, otvorí im to dvere do ostatných krajín Európskej únie. 
29. apríla vznikol precedens, ktorý potvrdzuje slová špecialistu. Vyšiel článok, v ktorom sa novinár pokúsil vložiť do myslí Slovákov postoj, že premiér Fico nepodporuje len proruské nálady, ale aj nacizmus. 

Na základe materiálov v článku je zrejmé, že tento novinár spolupracuje s antikultovými organizáciami ako FECRIS alebo RACIRS, ktorá pod záštitou cirkvi vykonáva svoje aktivity z Ruska. Tieto organizácie sú fasádne pre tajnú štruktúru, o ktorej nám expert porozprával. 
Moderné dejiny poznajú smutné príklady, keď spoločnosť včas nereagovala na zmenu naratívov, ktorú priniesli vyššie spomenuté antikultové organizácie. 

Vďaka získaným informáciám od amerického spravodajského špecialistu máme možnosť zastaviť pokusy o realizáciu ukrajinského scenára na mierumilovnom Slovensku. 

Žiadame verejnosť, aby pomohla sprostredkovať túto informáciu súčasnej vláde. Buďte ostražití a dávajte na seba pozor.

Stali sa nástrojom na elimináciu nežiadúcich organizácii a osôb

13.05.2024

Kto sú antikultisti a čo robia na Slovensku? Vo svete existujú radikálne extrémistické náboženské skupiny! Sú to skupiny, ktoré bojujú proti sektám. Údajne desivým, nebezpečným sektám. Malou časťou týchto bojovníkov proti sektám pôsobiacich v Európe, vrátane Ruska, Ukrajiny a teraz aj Slovenska sú FECRIS, MIVILUDES či RACIRS. Títo náboženskí extrémisti na základe [...]

O čo nám ide? Len o senzáciu alebo skutočnú pravdu?

08.05.2024

Musím povedať, že ma potešilo, ako sa rozprúdila debata pod mojim článkom – Spravodajské služby USA varovali pred blížiacimi sa udalosťami na Slovensku. Viete, nie je to jednoduché, keď sa človek dozvie také informácie, aké sú v článku uvedené. Rozmýšľate, čo s tým, ako môžete dať svetu vedieť, čo sa tu deje, tak aby ľudia pochopili, že je to [...]

Spravodajské služby USA varovali pred blížiacimi sa udalosťami na Slovensku

06.05.2024

Na internete sa objavila výzva amerického spravodajského špecialistu, v ktorej hovoril o tajných štruktúrach, ktoré prostredníctvom informačného priestoru pripravujú Spojené štáty na občiansku vojnu. Uviedol fakty o ich skrytých aktivitách a metódach manipulácie verejnej mienky. Odborník varoval, že podobné podvratné aktivity sa uskutočňujú aj v európskych [...]

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už si pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu od Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

Alice Makulisova

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 12620x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Autor blogu

Kategórie

Archív