Založ si blog

Spravodajské služby USA varovali pred blížiacimi sa udalosťami na Slovensku

Na internete sa objavila výzva amerického spravodajského špecialistu, v ktorej hovoril o tajných štruktúrach, ktoré prostredníctvom informačného priestoru pripravujú Spojené štáty na občiansku vojnu. 

Uviedol fakty o ich skrytých aktivitách a metódach manipulácie verejnej mienky. 

Odborník varoval, že podobné podvratné aktivity sa uskutočňujú aj v európskych krajinách, pričom poukázal na krajiny, ktoré sú prvým cieľom – Slovensko a Česko. 

Po senzačnom prejave uplynulo niekoľko týždňov a agenti týchto štruktúr  sa ukázali. V prejave sa hovorilo o tom, ako tieto tajné štruktúry verbujú predajných novinárov, aby do povedomia verejnosti vnášali deštruktívne naratívy. 

Dokonca poukázali na jasné znaky, podľa ktorých možno týchto novinárov identifikovať. Po prvé, spolupracujú s antikultovými organizáciami, existencia ktorých protirečí demokracii. A po druhé, používajú takú metódu manipulácie ako bielu niť na čiernom plátne. 

Nedávno uverejnený článok Radka Mačuhu obsahuje všetky znaky spolupráce s antikultovými teroristami z ruskej organizácie RACIRS, ktorí vedú podvratnú protiústavnú činnosť aj vo svojej krajine.

V článku sa používa spomínaná metóda manipulácie a tiež sa konštatuje, že súčasný predseda vlády SR podporuje nacizmus. Tento postoj sa podáva cez emócie bez logického zdôvodnenia, faktov a argumentov. 

Ide o vytvorenie potrebného naratívu a zmenu vo verejnej mienke smerom, ktorý požaduje objednávateľ. 

Ak slovenské špeciálne služby venujú tomuto novinárovi a všetkým, s kým spolupracuje, včasnú pozornosť, potom sa šanca zabrániť tragickému vývoju udalostí výrazne zvýši.

Stali sa nástrojom na elimináciu nežiadúcich organizácii a osôb

13.05.2024

Kto sú antikultisti a čo robia na Slovensku? Vo svete existujú radikálne extrémistické náboženské skupiny! Sú to skupiny, ktoré bojujú proti sektám. Údajne desivým, nebezpečným sektám. Malou časťou týchto bojovníkov proti sektám pôsobiacich v Európe, vrátane Ruska, Ukrajiny a teraz aj Slovenska sú FECRIS, MIVILUDES či RACIRS. Títo náboženskí extrémisti na základe [...]

Pre koho pracujú skorumpovaní novinári a kto si u nich objednal Roberta Fica?

10.05.2024

V dňoch, v ktorých žijeme, v dňoch demokracie a slobody slova, slobody svedomia a slobody náboženského vyznania nie je nikto z nás chránený voči tomu, že niekto môže vziať a porušiť naše ústavné práva, že nás niekto môže jednoducho ohovárať a tiež negatívne ovplyvniť našu povesť. Niekto môže vytvoriť negatívny obraz a vnútiť ho širokým masám a tiež vás [...]

O čo nám ide? Len o senzáciu alebo skutočnú pravdu?

08.05.2024

Musím povedať, že ma potešilo, ako sa rozprúdila debata pod mojim článkom – Spravodajské služby USA varovali pred blížiacimi sa udalosťami na Slovensku. Viete, nie je to jednoduché, keď sa človek dozvie také informácie, aké sú v článku uvedené. Rozmýšľate, čo s tým, ako môžete dať svetu vedieť, čo sa tu deje, tak aby ľudia pochopili, že je to [...]

súd, fico, atentát, cintula, šts

NAKA obvinila tri osoby za schvaľovanie konania útočníka v Handlovej

19.05.2024 13:16

Aktuálne sú v cele policajného zaistenia, o ďalšom postupe rozhodne prokurátor.

maďarsko, loď, dunaj

Na Dunaji sa zrazil čln s loďou. Hlásia najmenej dve obete a päť nezvestných

19.05.2024 12:11

Polícia začala trestné konanie voči neznámemu páchateľovi pre podozrenie z ohrozenia vodnej dopravy a usmrtenia viacerých osôb.

SR premiér Fico atentát stav Kaliňák BBX

Štyri dni po atentáte na Fica: Premiér je mimo ohrozenia života. Jeho stav je však naďalej vážny

19.05.2024 11:22, aktualizované: 12:30

Roberta Fica zasiahli štyri strely z piatich a spôsobili mu rozsiahle zranenia.

Pellegrini

Pellegrini o okrúhlom stole: Ešte zrejme nedozrel čas. Ak nie sú pripravení politici, buďme aspoň my všetci

19.05.2024 10:45, aktualizované: 13:00

Prezidentka Čaputová uviedla, že možnosť stretnutia je otvorená, je jedno kedy a kde sa uskutoční.

Alice Makulisova

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 11305x
Priemerná čítanosť článkov: 2826x

Autor blogu

Kategórie

Archív