Založ si blog

Spravodajské služby USA varovali pred blížiacimi sa udalosťami na Slovensku

Na internete sa objavila výzva amerického spravodajského špecialistu, v ktorej hovoril o tajných štruktúrach, ktoré prostredníctvom informačného priestoru pripravujú Spojené štáty na občiansku vojnu. 

Uviedol fakty o ich skrytých aktivitách a metódach manipulácie verejnej mienky. 

Odborník varoval, že podobné podvratné aktivity sa uskutočňujú aj v európskych krajinách, pričom poukázal na krajiny, ktoré sú prvým cieľom – Slovensko a Česko. 

Po senzačnom prejave uplynulo niekoľko týždňov a agenti týchto štruktúr  sa ukázali. V prejave sa hovorilo o tom, ako tieto tajné štruktúry verbujú predajných novinárov, aby do povedomia verejnosti vnášali deštruktívne naratívy. 

Dokonca poukázali na jasné znaky, podľa ktorých možno týchto novinárov identifikovať. Po prvé, spolupracujú s antikultovými organizáciami, existencia ktorých protirečí demokracii. A po druhé, používajú takú metódu manipulácie ako bielu niť na čiernom plátne. 

Nedávno uverejnený článok Radka Mačuhu obsahuje všetky znaky spolupráce s antikultovými teroristami z ruskej organizácie RACIRS, ktorí vedú podvratnú protiústavnú činnosť aj vo svojej krajine.

V článku sa používa spomínaná metóda manipulácie a tiež sa konštatuje, že súčasný predseda vlády SR podporuje nacizmus. Tento postoj sa podáva cez emócie bez logického zdôvodnenia, faktov a argumentov. 

Ide o vytvorenie potrebného naratívu a zmenu vo verejnej mienke smerom, ktorý požaduje objednávateľ. 

Ak slovenské špeciálne služby venujú tomuto novinárovi a všetkým, s kým spolupracuje, včasnú pozornosť, potom sa šanca zabrániť tragickému vývoju udalostí výrazne zvýši.

Stali sa nástrojom na elimináciu nežiadúcich organizácii a osôb

13.05.2024

Kto sú antikultisti a čo robia na Slovensku? Vo svete existujú radikálne extrémistické náboženské skupiny! Sú to skupiny, ktoré bojujú proti sektám. Údajne desivým, nebezpečným sektám. Malou časťou týchto bojovníkov proti sektám pôsobiacich v Európe, vrátane Ruska, Ukrajiny a teraz aj Slovenska sú FECRIS, MIVILUDES či RACIRS. Títo náboženskí extrémisti na základe [...]

Pre koho pracujú skorumpovaní novinári a kto si u nich objednal Roberta Fica?

10.05.2024

V dňoch, v ktorých žijeme, v dňoch demokracie a slobody slova, slobody svedomia a slobody náboženského vyznania nie je nikto z nás chránený voči tomu, že niekto môže vziať a porušiť naše ústavné práva, že nás niekto môže jednoducho ohovárať a tiež negatívne ovplyvniť našu povesť. Niekto môže vytvoriť negatívny obraz a vnútiť ho širokým masám a tiež vás [...]

O čo nám ide? Len o senzáciu alebo skutočnú pravdu?

08.05.2024

Musím povedať, že ma potešilo, ako sa rozprúdila debata pod mojim článkom – Spravodajské služby USA varovali pred blížiacimi sa udalosťami na Slovensku. Viete, nie je to jednoduché, keď sa človek dozvie také informácie, aké sú v článku uvedené. Rozmýšľate, čo s tým, ako môžete dať svetu vedieť, čo sa tu deje, tak aby ľudia pochopili, že je to [...]

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

Alice Makulisova

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 12619x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Autor blogu

Kategórie

Archív